Results 1 to 3 of 3

Thread: Upgrade to 6.0.1 webclient not starting.

  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default Upgrade to 6.0.1 webclient not starting.

    After an upgrade (no errors) the webmail interface admin (https and http) not working at all. Tried reboots and other troubleshooting yet nothing is working.

  2. #2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    432
    Rep Power
    7

    Default

    What do the logs say?

    zmcontrol status ?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default

    Thanks but I got it working by running setup 1 more time.... disaster averted.

    Now the whole reason I did the upgrade is because i needed the import/export feature for which the tab is still missing ohhhh well.

Similar Threads

  1. upgrade to 6.0.1 fails
    By evanmatre in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 09-21-2010, 07:08 AM
  2. Recovering LDAP after upgrade to 6.0.1?
    By s0nspark in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 10-05-2009, 09:36 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 08-25-2008, 10:40 PM
  4. Tomcat not starting after upgrade
    By scottp in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 12-07-2007, 05:21 PM
  5. Zimbra on Debian?
    By omry_y in forum Installation
    Replies: 25
    Last Post: 11-04-2005, 11:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •