Results 1 to 2 of 2

Thread: default domain

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    32
    Rep Power
    9

    Default default domain

    I saw the post about this being a bug a while back, but I just wanted to be sure I didn't mess this up.

    after installing u-test.cftw.usa (internal domain for testing only), my users are user1@u-test.cftw.usa, user2@u-test.cftw.usa, user3....

    I wanted to make them user1@cftw.usa. So I added a domain cftw.usa, then changed the global settings default domain. Now users can be added with userX@cftw.usa.. which is great.

    Questions #1: Is this the right way to do this.. or did I screw up the install?

    Questions #2: I have no problem with this, but will this screw up my spam trainers if they are not in the same domain?

    Thanks... Best product I have seen in a while, we as a community, needed this!!

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Quote Originally Posted by ipguru99
    I saw the post about this being a bug a while back, but I just wanted to be sure I didn't mess this up.

    after installing u-test.cftw.usa (internal domain for testing only), my users are user1@u-test.cftw.usa, user2@u-test.cftw.usa, user3....

    I wanted to make them user1@cftw.usa. So I added a domain cftw.usa, then changed the global settings default domain. Now users can be added with userX@cftw.usa.. which is great.

    Questions #1: Is this the right way to do this.. or did I screw up the install?

    Questions #2: I have no problem with this, but will this screw up my spam trainers if they are not in the same domain?

    Thanks... Best product I have seen in a while, we as a community, needed this!!
    No 1- Well, I hope that's the correct way to do it, because that's what I do. My server has been operational sine nov of last year with no problem with that config.

    No 2- Nope. zmtrainsa will work fine.

    john

Similar Threads

  1. Replies: 45
    Last Post: 11-28-2007, 05:39 PM
  2. Perdition not restart !!!!
    By olibite in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 05-22-2007, 03:50 AM
  3. Changing the Default Domain
    By dmg in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-06-2007, 09:49 AM
  4. perdition won't start after 4.5 Upgrade
    By freeformz in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 01-29-2007, 06:39 PM
  5. Default domain name
    By awilisch in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 12-20-2006, 05:50 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •