Results 1 to 2 of 2

Thread: I can send mail, but I can't receive emails

  1. #1
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    6
    Rep Power
    6

    Default I can send mail, but I can't receive emails

    I think I have most of it setup correctly, because I can send emails out and they reach their destination, but when I they try to reply ,nothing ever reaches the server..

    I am checking my mx records to be sure that my ip is the priority..

    anything else I need to check?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    658
    Rep Power
    8

    Default

    You'll want to double-check that the MX records point to an A record that points to your IP. Also, check that you can telnet to your server on port 25 from whatever mail server you are trying to send from (or just from the public internet if you're sending from a mail server you don't control).

Similar Threads

  1. Messages not being delivered
    By buee in forum Administrators
    Replies: 53
    Last Post: 10-23-2009, 11:28 AM
  2. Large volume of spam messages; see the log
    By snake_eyes in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 12-31-2008, 06:54 AM
  3. zmamavisdctl stopped and won't restart
    By alto in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 04-18-2008, 01:41 AM
  4. [SOLVED] Send Mail -> YES Receive Mail -> NO
    By AutootuA in forum Installation
    Replies: 12
    Last Post: 08-31-2007, 01:35 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 01-09-2007, 01:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •