Results 1 to 10 of 10

Thread: Can't sent mails from Zimbra

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    4
    Rep Power
    10

    Default Can't sent mails from Zimbra

    Hello all, I'm installed successfully Zimbra on a FC4, but when i send any mail from Zimbra webmail, pop-ups this error:

    Code:
    constructor - 
    function ZmCsfeException(msg, code, method, detail) {
        if (arguments.length == 0) {
            return;
        }
        AjxException.call(this, msg, code, method, detail);
    }
    
    toString - 
    function () {
        return "ZmCsfeException";
    }
    
    dump - 
    function () {
        return "AjxException: msg=" + this.msg + " code=" + this.code + " method=" + this.method + " detail=" + this.detail;
    }
    This error ocurrs in internal and external mails... no difference. telnet to localhost 25 is ok. enable/disable dns lookup doesn't matter and /etc/init.d/zimbra status says me that all is ok and running:

    Code:
    RESPONSE: (Zimbra::Mon::serviceInfo)
            antispam
                    status              Running
            antivirus
                    status              Running
            ldap
                    status              Running
            mailbox
                    status              Running
            mta
                    status              Running
            snmp
                    status              Running
    Any ideas?

    Thanks in advance

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Are you running firefox on the local host? IF so check the CPU usage of firefox when you send. There is a bug where it will take 100% on linux (when local) which starves CPU from the server so postfix timeout.

    Trying from a remote client should work fine, or you can just renice firefox to 19.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    4
    Rep Power
    10

    Default

    Thanks for your response, that's exactly the problem.

    There's any cvs/svn repository with last changes? Oops, in download says:

    "Note: Source code tree coming soon"

    So... the're no available right now :-(

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    67
    Rep Power
    10

    Default

    I have the same problem. Which version of firefox is okay ? "renice firefox to 19" - I dont know what you meaned, Kevin.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    96
    Rep Power
    10

    Default

    run 'man nice'

  6. #6
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    67
    Rep Power
    10

    Default

    thanks, but is there another way to fix it ? I've tried many others firefox version, it's the same.

Similar Threads

  1. huge log size
    By rmvg in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2007, 09:39 AM
  2. Services stopped working
    By lilwong in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2006, 09:19 AM
  3. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 03:33 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 11-23-2005, 12:35 PM
  5. FC3 Install and no zimbra ?
    By aws in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 10-09-2005, 04:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •