Results 1 to 6 of 6

Thread: [SOLVED] Zimbra 6.x migration from OpenSource to Network Edition Issues

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Zimbra 6.x migration from OpenSource to Network Edition Issues

    All,

    I have performed all the steps included in Network Edition Moving from Open Source to Network Edition ZCS - Zimbra :: Wiki on moving to the network version. Luckily, this was a 3 day old installation so there wasnt TOO much to have to migrate over. I've had to perform some steps outside of the scope of this document to get it to function properly. Ldap migrated successfully, my certificates migrated successfully, all the user accounts are over and passwords. The spam/ham account are identical to the old server.

    Now on to the problems...

    I log into webmail, and I received the message "Your server's license has expired" Its a brand new license (trial) so I am not sure as to why this error is popping up. Also, in transering the /opt/zimbra/{store,index} directories all my users cannot see their old mail. I checked the perms on the directory and they are as followed:

    [zimbra@ghostrider ~]$ ls -l |egrep "store|index"
    drwxr-xr-x 3 zimbra zimbra 4096 Nov 19 21:00 index
    drwxr-xr-x 3 zimbra zimbra 4096 Nov 19 20:35 index.orig
    drwxr-xr-x 4 zimbra zimbra 4096 Nov 19 20:53 store
    drwxr-xr-x 4 zimbra zimbra 4096 Nov 19 20:35 store.orig

    What do I need to do to ensure all the messages are imported into the new system.

    Thanks for all the help,

    JB

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Rep Power
    6

    Default

    Well I got my messages ported back in so everything is perfect. I am still getting the error about a bad license:

    "Your server's license has expired"

    Its a brand new license, what would cause this?

  3. #3
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by electro93 View Post
    Well I got my messages ported back in so everything is perfect. I am still getting the error about a bad license:

    "Your server's license has expired"

    Its a brand new license, what would cause this?
    Do you see the correct expiry date in the licence when yoy run this command:

    Code:
    zmlicense -p
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Rep Power
    6

    Default

    [zimbra@ghostrider ~]$ zmlicense -p
    Error: exception occurred: license is not installed.


    how do I manually install it?

  5. #5
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Rep Power
    6

    Default

    fixed it with -i

    Thanks!

  6. #6
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by electro93 View Post
    fixed it with -i

    Thanks!
    Glad you've fixed it. There's also a tab in the Admin UI that you can check the licence details but the command line is sometimes quicker.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 01-25-2012, 12:19 AM
  2. Replies: 8
    Last Post: 01-20-2009, 01:06 PM
  3. zmperditionctl start asking for password
    By k7sle in forum Administrators
    Replies: 32
    Last Post: 02-20-2008, 11:13 AM
  4. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  5. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 05:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •