Howdy

It may already be posted somewhere here, but if so, I have missed it.

I have setup a ZCS server, and created a new domain (catchmusic.ca), with mail server (mail.catchmusic.ca). This is a valid domain, and I can login into my server using http://mail.catchmusic.ca

I can send out from the account no problem, but when I try to send in to the account, I get a bounce back with the following:
Note: Forwarded message is attached.
-------------------------------------------------------
This is the mail system at host mail.example.com.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The mail system

: Host or domain name not found. Name service error for
name=mail.example.com type=A: Host not found
Reporting-MTA: dns; mail.example.com
X-Postfix-Queue-ID: 0925B1722031
X-Postfix-Sender: rfc822; kjurkic@yahoo.ca
Arrival-Date: Tue, 1 Dec 2009 13:06:07 +0000 (UTC)

Final-Recipient: rfc822; kendrick@catchmusic.ca
Original-Recipient: rfc822;kendrick@catchmusic.ca
Action: failed
Status: 5.4.4
Diagnostic-Code: X-Postfix; Host or domain name not found. Name service error
for name=mail.example.com type=A: Host not found
--------------------------------------------------------

I tried to change the server default in ZCS (mail.example.com) but the admin panel won't let me change or add a server....I know its likely simple, and that I will be embarrassed by the solution

thanks in advance
Ken