Results 1 to 6 of 6

Thread: [SOLVED] Zimbra LDAP replica can't start sync :(

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    11
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Zimbra LDAP replica can't start sync :(

    Code:
    Feb 11 15:58:10 node01 slapd[26582]: syncrepl_entry: rid=100 LDAP_RES_SEARCH_ENTRY(LDAP_SYNC_ADD) 
    Feb 11 15:58:10 node01 slapd[26582]: dn_callback : entries have identical CSN cn=zimbra 20091015114106.279271Z#000000#000#000000 
    Feb 11 15:58:10 node01 slapd[26582]: syncrepl_entry: rid=100 be_search (0) 
    Feb 11 15:58:10 node01 slapd[26582]: syncrepl_entry: rid=100 cn=zimbra 
    Feb 11 15:58:10 node01 slapd[26582]: syncrepl_entry: rid=100 entry unchanged, ignored (cn=zimbra) 
    Feb 11 15:58:10 node01 slapd[26582]: syncrepl_entry: rid=100 LDAP_RES_SEARCH_ENTRY(LDAP_SYNC_ADD) 
    Feb 11 15:58:10 node01 slapd[26582]: dn_callback : entries have identical CSN cn=admins,cn=zimbra 20091015114107.854691Z#000000#000#000000 
    Feb 11 15:58:10 node01 slapd[26582]: syncrepl_entry: rid=100 be_search (0) 
    Feb 11 15:58:10 node01 slapd[26582]: syncrepl_entry: rid=100 cn=admins,cn=zimbra 
    Feb 11 15:58:10 node01 slapd[26582]: syncrepl_entry: rid=100 entry unchanged, ignored (cn=admins,cn=zimbra) 
    Feb 11 15:58:10 node01 slapd[26582]: syncrepl_entry: rid=100 LDAP_RES_SEARCH_ENTRY(LDAP_SYNC_ADD) 
    Feb 11 15:58:10 node01 slapd[26582]: dn_callback : entries have identical CSN uid=zimbra,cn=admins,cn=zimbra 20100211131004.703607Z#000000#000#000000
    Also, I have the following error, regarded Samba domain:
    Code:
    Feb 11 15:58:10 node01 slapd[26582]: syncrepl_message_to_entry: rid=100 dn "sambaDomainName=DOMAIN,dc=example,dc=hr" normalization failed (21)
    Feb 11 15:58:10 node01 slapd[26582]: do_syncrepl: rid=100 rc 21 retrying
    I've followed Greg's Zimbra tutorial on setting up the Zimbra with integrated Samba, and now I need replica of LDAP. I've installed only ldap, and I've set up replication as stated in PDF (ZMulti-server installation guide). I'm using 6.0.4 network edition.

    When I run "zmcontrol status" on slave, I get this:
    Code:
    $ zmcontrol status
    Unable to determine enabled services from ldap.
    Enabled services read from cache. Service list may be inaccurate.
    Host 172.16.16.81
    	ldap                    Running
    	stats                   Stopped

    Any ideas? Thank you very much
    Last edited by jsosic; 02-11-2010 at 06:36 PM. Reason: disclosure of information

Similar Threads

  1. [SOLVED] Postfix unavailable - queue down
    By pmona in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 01-21-2010, 10:03 PM
  2. Recover the mail after the crash HDD
    By MrSnaKe in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 12-02-2009, 04:38 AM
  3. Upgrade to ZCS 5.10
    By blozancic in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-21-2008, 09:03 AM
  4. Big Fubar on 5 FOSS GA Upgrade
    By uxbod in forum Administrators
    Replies: 24
    Last Post: 01-21-2008, 03:37 AM
  5. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 04:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •