Results 1 to 2 of 2

Thread: GAL with Active Directory

  1. #1
    Join Date
    Jul 2006
    Rep Power

    Default GAL with Active Directory


    I have setup Zimbra with authentication working through active directory. I am trying to setup the GAL to be integrated with Active Directory. I followed the steps in the admin and connected successfully but with no results. I am unsure of how to resolve this.

    GAL setup:
    zimbraGalLdapFilter: ad
    zimbraGalLdapSearchBase: ou=User Accounts,dc=example,dc=com
    zimbraGalLdapURL: ldap://server:389

    Any help would be greatly appreciated. Thank you.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    San Mateo, CA
    Rep Power


    Do you get any errors? Is this similar to the setup of your AD auth?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 05-28-2008, 04:18 AM
  2. GAL not working with Active Directory
    By ardiederich in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 02-12-2008, 07:01 PM
  3. centos 5 zimbra 4.5.6 no statistics
    By rutman286 in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 08-14-2007, 09:30 AM
  4. Active Directory GAL Problem
    By TheZog in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 04-06-2006, 05:48 PM
  5. Active Directory GAL help
    By jmeier in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 11-30-2005, 12:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts