Results 1 to 2 of 2

Thread: GAL with Active Directory

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    4
    Rep Power
    9

    Default GAL with Active Directory

    Hello,

    I have setup Zimbra with authentication working through active directory. I am trying to setup the GAL to be integrated with Active Directory. I followed the steps in the admin and connected successfully but with no results. I am unsure of how to resolve this.

    GAL setup:
    zimbraGalLdapBindDn: user@example.com
    zimbraGalLdapFilter: ad
    zimbraGalLdapSearchBase: ou=User Accounts,dc=example,dc=com
    zimbraGalLdapURL: ldap://server:389

    Any help would be greatly appreciated. Thank you.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Do you get any errors? Is this similar to the setup of your AD auth?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 05-28-2008, 05:18 AM
  2. GAL not working with Active Directory
    By ardiederich in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 02-12-2008, 08:01 PM
  3. centos 5 zimbra 4.5.6 no statistics
    By rutman286 in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 08-14-2007, 10:30 AM
  4. Active Directory GAL Problem
    By TheZog in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 04-06-2006, 06:48 PM
  5. Active Directory GAL help
    By jmeier in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 11-30-2005, 01:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •