Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] Upgrade 6.0.5 to 6.0.6 seems to hang

  1. #1
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    7
    Rep Power
    5

    Default [SOLVED] Upgrade 6.0.5 to 6.0.6 seems to hang

    Hi. I've tried to upgrade from 6.0.5 to 6.0.6 in-place.
    Everything went fine up to "Upgrading from 6.0.5_GA_2213 to 6.0.6_GA_2324" stage. Then upgrade script seems to stuck at "Starting mysql..."
    I have the following in the log file:
    Sat Apr 10 21:48:39 2010 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/mysql.server start
    Starting mysqld...done.
    Sat Apr 10 21:48:50 2010 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/mysql.server start
    Starting mysqld...done.
    Sat Apr 10 21:49:01 2010 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/mysql.server start
    Starting mysqld...done.
    Sat Apr 10 21:49:12 2010 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/mysql.server start
    Starting mysqld...done.
    Sat Apr 10 21:49:23 2010 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/mysql.server start
    etc. indefinitely.

    Could someone help me to investigate and fix the problem?
    Thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    7
    Rep Power
    5

    Default

    OK, I have some light here. /opt/zimbra/db is a symlink to other location in my setup. It seems that upgrade script deletes my link, then recreates /opt/zimbra/db folder and puts some generic contents there. Is there a way to prevent it?

  3. #3
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    7
    Rep Power
    5

    Default

    Solved a problem by removing my symlink and moving /opt/zimbra/db contents back there... Thanks God I had enough free space in /opt.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    France
    Posts
    21
    Rep Power
    6

    Default

    thank you, I had the same problem!
    I removed the symlink and created a mount with --bind option. Install could continue

Similar Threads

  1. 6.0.5 -> 6.0.6 upgrade
    By skenkin in forum Zimbra Success Stories
    Replies: 4
    Last Post: 04-14-2010, 06:01 AM
  2. ldap problem on upgrade from 5.0.16 to 6.0.5
    By dylanjh in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-03-2010, 01:12 PM
  3. Upgrade from 5.0.2 to 6.0.5 -- failed with code 256
    By jpchambers in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-04-2010, 03:52 PM
  4. 5.0.11 to 6.0.5 upgrade (more-or-less) successful
    By captainmish in forum Zimbra Success Stories
    Replies: 0
    Last Post: 03-01-2010, 12:01 PM
  5. [SOLVED] Upgrade: 5.0.19 --> 6.0.5. Good to go?
    By AutootuA in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 02-19-2010, 10:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •