Results 1 to 10 of 23

Thread: Anyone running Zimbra on Solaris 10?

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    17
    Rep Power
    9

    Default Anyone running Zimbra on Solaris 10?

    Am contemplating doing this...

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Hi

    Welcome to the forums.

    I'm not sure if anyone has managed to get a working version of Zimbra on Solaris yet. There have been some posts in the forums about it, do a search for 'solaris' and perhaps you could directly contact the people who've tried. If you do manage to get it working it would be a help to the community to have a 'how to' posted.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    17
    Rep Power
    9

    Default oops

    My bad, I did a site search but not a forum search. The latter does turn up some interesting threads. Looks like I'll attempt this (on X2100 fwiw) and see how I go.

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Good luck, keep us posted about how you get on and any problems you encounter.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    81
    Rep Power
    9

    Default

    I have spent quite a bit of time trying to get things compiled on solaris 10 sparc. You can see the current version of my sloppy notes at http://ringnebula.net/zcs-solaris-build.rtf

    I haven't yet been successful but things look better everytime I have a go at it.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    17
    Rep Power
    9

    Default some progress on Solaris 10/x86

    Quote Originally Posted by ringnebula
    I have spent quite a bit of time trying to get things compiled on solaris 10 sparc. You can see the current version of my sloppy notes at http://ringnebula.net/zcs-solaris-build.rtf

    I haven't yet been successful but things look better everytime I have a go at it.
    Starting from revision 77 of the Svn repo (there are no tags), I've got all of 3rd party built and/or installed, except for the packages with unclear or missing installation steps (amavisd, snmp, jakarta-tomcat*). I've got a 300-line cheat sheet covering 3rd party alone (plus several suggestions for cleaning up the build process for 3rd party).

    However I'm stumped at the next bit, running make in ZimbraBuild. This is what I see, any ideas?
    Code:
    -bash-3.00$ make
    ...
    (cd /home/toby/zcs-src/ZimbraBuild/../ZimbraServer; /usr/local/bin/ant \
            -Dplat.tag=SOLARISX86 \
            -Dis-production=1 \
            -Dzimbra.buildinfo.version=4.0.0_GA_246==== ORIGINAL VERSION trunk/ZimbraBuild/RE/BUILD 11545412209502.SOLARISX86 \
            -Dzimbra.buildinfo.release=20060826124816 -Dzimbra.buildinfo.date=20060826124816 \
            -Dzimbra.buildinfo.host=zimbra dev-dist ; )
    Buildfile: build.xml
    
    BUILD FAILED
    Target `ORIGINAL' does not exist in this project. 
    
    Total time: 1 second
    make: *** [/home/toby/zcs-src/ZimbraBuild/../ZimbraServer/build/dist/tomcat/webapps/service.war] Error 1
    *update: I found more details on mysql and tomcat installation in ZimbraServer/docs/INSTALL.txt
    Last edited by qu1j0t3; 08-27-2006 at 02:17 PM. Reason: clarify

Similar Threads

  1. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 09:55 AM
  2. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM
  3. Services stopped working
    By lilwong in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2006, 10:19 AM
  4. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 04:33 PM
  5. Network edition - strange behavior
    By goetzi in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 11-16-2005, 03:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •