Results 1 to 5 of 5

Thread: Problem zimbra start

  1. #1
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default Problem zimbra start

    Hi,

    I have problem with start zimbra. If I write zmcontrol start so:

    Insecure $ENV{PATH} while running setuid at /opt/zimbra/bin/zmcontrol line 20.

    Can anybody help me?

    I have Zimbra 5.0.11 open source on Ubuntu 8.04.

    Thank you

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    51
    Rep Power
    8

    Default

    I'm not positive on that one, but it may have something to do with the end of life of clamav on that version of Zimbra. You may want to upgrade to at least ZCS 5.0.18. But like I said I'm not positive so you may have to do a little research.

  3. #3
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default

    I thought that is problem with clamav so I updated clamav on version-0.96, but without any changes.
    I will try update to higher version and i will hope

    Thanks

  4. #4
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default

    Hi,

    Existing any solution to transfer data from zimbra 5.0.11 to 6? I can install newer zimbra 6, but i need old emails from old zimbra 5. Is it possible?

    Thanks

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    I presume you are running it as the zimbra user ? As the zimbra user please execute
    Code:
    echo $PATH
    sed -n '20p' /opt/zimbra/bin/zmcontrol
    and post it.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Important Mta Issue!!!!!!!!
    By borngunners in forum Migration
    Replies: 2
    Last Post: 01-05-2010, 05:44 AM
  2. zmperditionctl start asking for password
    By k7sle in forum Administrators
    Replies: 32
    Last Post: 02-20-2008, 10:13 AM
  3. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  4. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 11:45 AM
  5. Unable to start tomcat
    By chanck in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 06-11-2006, 12:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •