Results 1 to 2 of 2

Thread: Sender based Relay problem after update to ZCS 6

  1. #1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    15
    Rep Power
    6

    Default Sender based Relay problem after update to ZCS 6

    Hi,

    I have a OpenSorce ZCS 5 Installation with sender based relay (Relay per Domain - Zimbra :: Wiki) function updated to ZCS 6.

    Now the sender based relay function only works if I send a testmail with telnet.
    If I send a mail over the webinterface and select another Mail From address (which will be relayed) the mail will be delivered directly, because the sender isnīt right if I watch in the log file.

    Anybody know this problem? Can anyone help me?

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    15
    Rep Power
    6

    Default

    Does nobody know this problem?

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 04-13-2010, 03:24 PM
  2. ZCS refuse to relay mail from is own domain
    By Samp in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 03-17-2010, 10:33 AM
  3. Problem with spoofed sender
    By mickier in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 02-22-2010, 03:07 AM
  4. Problem after installing ZCS on RHEL ES 4
    By irhernan in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 05-14-2006, 06:47 PM
  5. SMTP send relay problem
    By Billy in forum Installation
    Replies: 18
    Last Post: 12-28-2005, 11:31 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •