Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] Java exception: No trusted certificate found

  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    12
    Rep Power
    5

    Default [SOLVED] Java exception: No trusted certificate found

    Hi there.

    I'm trying to bring up a GNR-607 from perforce on an Ubuntu environment. Though install.sh fails to initialize Documents. The install log claims it an SSL issue:
    Code:
    Fri Jun 11 18:21:04 2010 Initializing Documents...
    Fri Jun 11 18:21:04 2010 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/zmprov mc default zimbraFeatureNotebookEnabled TRUE
    ERROR: zclient.IO_ERROR (invoke sun.security.validator.ValidatorException: No trusted certificate found, server: localhost) (cause: javax.net.ssl.SSLHandshakeException sun.security.validator.ValidatorException: No trusted certificate found)
    Fri Jun 11 18:21:07 2010 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/zmprov mcf zimbraNotebookAccount wiki@domain
    ERROR: zclient.IO_ERROR (invoke sun.security.validator.ValidatorException: No trusted certificate found, server: localhost) (cause: javax.net.ssl.SSLHandshakeException sun.security.validator.ValidatorException: No trusted certificate found)
    Fri Jun 11 18:21:09 2010 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/zmprov in wiki@domain
    ERROR: zclient.IO_ERROR (invoke sun.security.validator.ValidatorException: No trusted certificate found, server: localhost) (cause: javax.net.ssl.SSLHandshakeException sun.security.validator.ValidatorException: No trusted certificate found)
    Fri Jun 11 18:21:12 2010 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/zmprov mc default zimbraFeatureNotebookEnabled FALSE
    ERROR: zclient.IO_ERROR (invoke sun.security.validator.ValidatorException: No trusted certificate found, server: localhost) (cause: javax.net.ssl.SSLHandshakeException sun.security.validator.ValidatorException: No trusted certificate found)
    Fri Jun 11 18:21:14 2010 failed to initialize documents...see logfile for details.
    I either can't log in to admin console with the password I set while initial configuration step and trying to reset it with `zmprov sp` leads to the same issue. What should I check in Java/ZCS environment to fix it?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

Similar Threads

  1. ZCS from perforce on OpenSuSE 11
    By asemenov in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 06-09-2010, 04:13 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 01-13-2009, 08:10 AM
  3. Fresh Zimbra installation does not work
    By Datax in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 08-18-2008, 02:18 PM
  4. Replies: 20
    Last Post: 03-18-2008, 06:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •