Results 1 to 6 of 6

Thread: Authentication Failed

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    3
    Rep Power
    10

    Default Authentication Failed

    So, I installed Zimbra on FC3 and the installation went relatively well, once I read the forums and figured out I had to kill the LDAP server after a ./installsh -u. Anyway, I got everything up and running, but I can not log into the Administration Console. I have tried every possible variation of admin@localhost.localdomain, admin, etc. I have reinstalled several times. No love.

    Searching really didn't help. Any ideas?

    -ben

  2. #2
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    274
    Rep Power
    10

    Default admin console needs full address

    admin console needs the full email address at login.

    You must have entered an admin account and domain during install. Use the admin@at.that.domain for login and that should do it.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    3
    Rep Power
    10

    Default

    "You must have entered an admin account and domain during install. Use the admin@at.that.domain for login and that should do it."

    Yes. I did that - username@hostname.domainname.com

    Thanks for the reply!

    -b

  4. #4
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Maybe you should use zmprov to reset the admin password just to make sure you've got it right.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    3
    Rep Power
    10

    Default

    Thanks Kevin. I reinstalled, and using your suggested utility, I was able to add user accounts. So, I can log into the server now and test it. However, I can't get to the admin login page anymore. My server refuses connections on port 7071. I may just have to test this at my office. I am thinking it has something to do with my network environment at home.

    Thanks again. Initial tests look great.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1
    Rep Power
    10

    Default Check for a Firewall

    Does the machine have a firewall setup that's not allowing connection to port
    7071.

    rdcc

Similar Threads

  1. zmbackup: authentication failed
    By cstolley in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 04-02-2008, 11:02 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 10-16-2007, 09:33 AM
  3. Authentication failed on Calendar and Contacts
    By MrMEEE in forum Evolution Connector
    Replies: 18
    Last Post: 09-07-2007, 08:40 AM
  4. Lotus migration
    By babou in forum Migration
    Replies: 15
    Last Post: 03-05-2007, 10:33 PM
  5. Replies: 18
    Last Post: 03-20-2006, 02:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •