Results 1 to 5 of 5

Thread: [SOLVED] Show where mail was sent TO in webmail?

  1. #1
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    39
    Rep Power
    5

    Default [SOLVED] Show where mail was sent TO in webmail?

    I have a simple problem, I have lots of aliases and I need to know which alias a message was sent to so I know how to reply to it. Zimbra webmail doesn't show me who it was sent to, only who it was from. Is there an option somewhere to show this that I am missing?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    39
    Rep Power
    5

    Default

    Or maybe someone knows how to edit the web site to show it?

  3. #3
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Massachusetts
    Posts
    965
    Rep Power
    10

    Default

    Well, the "To:" address shows up when you view the message, either in Reading Pane view or when you open in a separate window. Beyond that I don't know of any way to show the "To:" address in the message list, but sounds like a perfect spot to use a message filter. Create a new filter and use the "To:" address as a condition. Then you can either tag the message (can be used kind of like a virtual folder) or move the message into an actual folder that you create.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    39
    Rep Power
    5

    Default

    It seems the to field didn't show up only on my test message, I was mucking around and somehow got it to accept a message with the catch-all with nobody there! I just realized it does show who a message was to, so this is a bogus thread, admin you can delete it.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Massachusetts
    Posts
    965
    Rep Power
    10

    Default

    What I forgot to mention in my first post is that the "to:" address doesn't show if the message is sent to your primary address; at least that's the way it works for my account.

    I will mark as solved.

Similar Threads

  1. Spam comming from 127.0.0.1 getting to deffered messages.
    By aldennis in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 08-05-2010, 06:24 AM
  2. Clients stopped receiving emails
    By egadinc in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 12-14-2009, 03:38 PM
  3. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 12:44 PM
  4. DynDNS and Zimbra
    By afterwego in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 04-01-2007, 04:34 PM
  5. Seeming variety of problems on suse-9.1
    By Crexis in forum Installation
    Replies: 52
    Last Post: 03-04-2006, 12:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •