Results 1 to 2 of 2

Thread: finally working

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    10
    Rep Power
    10

    Default finally working

    ok, after struggling for a while, I have uninstalled everything and re-installed and it works fine.

    Details:
    - Fedora Core 4
    - fixed sym links problem for crypto library (see previous thread)
    - fixed mysql config problem, because of limited RAM (see previous thread): I changed the install.sh file as suggested.

    During the various install/uninstall, I had some problems with the zimbra store RPM. The install was failing for some reasons.

    After doing the uninstall, I have also removed the /opt/zimbra.
    I have also killed all the zimbra related processes.
    And I have also removed all the zimbra install, config, cert, etc. files and folders from the /tmp directory.

    Arnaud

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Cool, thanks for the update.

Similar Threads

  1. I got Ubuntu and Zimbra working
    By pacsteel in forum Installation
    Replies: 73
    Last Post: 06-23-2008, 11:41 AM
  2. SSL certificate problem(?) Tomcat not working
    By akai in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 07-02-2007, 02:43 PM
  3. Daily Reports Finally working, now caught as [SPAM]
    By glitch23 in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-2006, 05:01 AM
  4. Zimbra stoped working overnight
    By vlskip in forum Installation
    Replies: 32
    Last Post: 03-07-2006, 12:52 PM
  5. HTTPS Is Working, HTTP Not Working
    By uh-nu-bu in forum Installation
    Replies: 12
    Last Post: 11-09-2005, 05:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •