Results 1 to 2 of 2

Thread: New Zimbra install bounces messages instead of accepting them.

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default New Zimbra install bounces messages instead of accepting them.

    OK, let's call this one big "nevermind." Typing out the problem description solved my issue.

    And as an aside, I'm learning to hate DNS. Except when it's configured properly.
    Last edited by dzeanah; 09-09-2010 at 06:08 PM.

  2. #2
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default

    I've seen this asked in other posts, so here's the output. The MX record is being found (it wasn't before -- user error)
    [root@mail ~]# host -t mx mydomain.com
    mydomain.com mail is handled by 10 mail.mydomain.com.
    [root@mail ~]#

Similar Threads

  1. [SOLVED] Moving Zimbra to a new server
    By krolen in forum Administrators
    Replies: 109
    Last Post: 02-05-2009, 10:38 AM
  2. Replies: 31
    Last Post: 12-15-2007, 08:05 PM
  3. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 08:55 AM
  4. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 10:38 AM
  5. Unable to start tomcat
    By chanck in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 06-11-2006, 12:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •