Results 1 to 2 of 2

Thread: Zimbra and a Web Server

  1. #1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    6
    Rep Power
    9

    Default Zimbra and a Web Server

    Hello All, I have installed Zimbra and it is working fine. I have question about have a Web server with the same domain name.
    Problem:
    http://domain.com goes to the webserver "public IP". The MX for domain.com goes to mail.domain.com. "public IP" natted to a pvt IP.
    Great it works. If you want the Zimbra webmail goto mail.domain.com. But when you use the shared documents, you get http://domain.com/home/user/file. I need to figure out how use the public IP address.

    Thanks, David

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Have a look at split-DNS in the wiki
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. initializing ldap...FAILED(256)ERROR
    By manjunath in forum Installation
    Replies: 39
    Last Post: 06-07-2013, 11:27 AM
  2. 3 testing: LDAP: 389 Failed when restore zimbra
    By victorLeong in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 05-24-2007, 07:45 AM
  3. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 04:48 PM
  4. Services stopped working
    By lilwong in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2006, 10:19 AM
  5. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 04:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •