Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: HTTP Status 500 - When attempting to view attachments

  1. #11
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default

    So it appears that convertd is not in the open source version ( http://www.zimbra.com/forums/showthread.php?t=854)

    Appears that something may have gone wrong on one of the previous versions of Zimbra and HTML conversions have been turned on.

    Any idea how I would turn this off?

  2. #12
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default

    Well after some more investigation it appears that my account had the attribute zimbraAttachmentsViewInHtmlOnly set to TRUE for what ever reason. I set that to FALSE and now I can view attachments

    Code:
    zmprov ma username zimbraAttachmentsViewInHtmlOnly FALSE

    Thanks for your help

Similar Threads

  1. mysql.server is not running
    By Oswald-Kolle in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 05-01-2007, 09:28 AM
  2. fatal: Queue report unavailable - mail system is down
    By zzzzsg in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 08-24-2006, 03:31 AM
  3. Trouble sending mail from Outlook
    By czaveri in forum Users
    Replies: 15
    Last Post: 07-24-2006, 12:01 PM
  4. Upgrade Trouble woooo
    By RobertW in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 06-15-2006, 06:24 PM
  5. The mailbox and mta dies in FC4 GA version
    By meikka in forum Installation
    Replies: 72
    Last Post: 03-16-2006, 05:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •