Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Cannot get mails from blackberry via IMAP

  1. #1
    Join Date
    May 2010
    Location
    Panama
    Posts
    8
    Rep Power
    5

    Default [SOLVED] Cannot get mails from blackberry via IMAP

    Hello,

    I have installed Zimbra server version 6.0.7GA on Centos 5.5. I am trying to disable ssl support on POP3 and IMAP in order my users to work with no certificates for now, blackberry users cant login via IMAP because of the self signed certificates as i did read in this same forum. The question is, despite i already disable ssl in IMAP and POP tabs (server properties) and even TLS and Authentication in the MTA tab the users cant login into the server using pop3 (port 110), they always get this error from the server:

    -ERR only valid after entering TLS mode

    Could somebody please tell me how to disable this and work plain in pop3 and imap protocols?

    I hope i did myself clear enough

    regards,

    --Ivan.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    71
    Rep Power
    5

    Default

    Hi Ivan,

    I've been out of the loop for a while, so I might not have the correct answer, but hopefully I am able to lead you in the correct direction... Have you checked the log files on the server while trying to connect? You may want to check:

    tail -f /var/log/zimbra.log

    That should tell you what's going on when you try to connect.

    Hope it helps.

  3. #3
    Join Date
    May 2010
    Location
    Panama
    Posts
    8
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by GWilliams View Post
    Hi Ivan,

    I've been out of the loop for a while, so I might not have the correct answer, but hopefully I am able to lead you in the correct direction... Have you checked the log files on the server while trying to connect? You may want to check:

    tail -f /var/log/zimbra.log

    That should tell you what's going on when you try to connect.

    Hope it helps.
    Thanks for the info G.... after checking the config i saw in the zimbra global options there are checkboxes for TLS and SSL for POP and IMAP as well and they have priority no matter what you define in the server properties. I did uncheck them and now it is working.

    Weeee

    --Ivan.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Unable to start all of the blackberry services
    By scasperson in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 8
    Last Post: 11-18-2011, 07:30 AM
  2. Still problems with snet mails in imap accounts
    By chh in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 3
    Last Post: 01-08-2007, 10:26 AM
  3. Nee a head start with IMAP client to access Zimbra mails
    By abhishek_agl in forum Developers
    Replies: 14
    Last Post: 12-08-2006, 03:14 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 12-02-2006, 12:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •