Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: LDAP problem installaing 4.0.1 on CentOS 4.4

  1. #11
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Apart from using KDE that's about what I do for CentOS, the install menu is a bit iffy for RedHat IMO. When you've installed o/s just do a 'yum upgrade' then 'yum install yumex' and that will allow you to install packages slightly easier.

    You may also need the compat libs, have a look at this post and make sure they're installed.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  2. #12
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    13

    Default

    My "minimal" install using CentOS is 315 packages (including Zimbra). As long as the computer will be used to test Zimbra, you really don't need a graphical interface (either GNOME or KDE).

    Quote Originally Posted by phoenix
    You may also need the compat libs, have a look at this post and make sure they're installed.
    I added them yesterday on my test OSS server :
    Code:
    yum install compat-libstdc++-296 compat-libstdc++-33

  3. #13
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    9
    Rep Power
    9

    Default It's finally working...

    The "&#"&(/ CentOS helped me with the hosts file. Althou I had set my local if to a private address, CentOS did find out my external address and put into hosts... (It took a while before I noticed it, the external adr was something that my brain accepted..)
    I've never seen that before. After setting my private address in hosts the install worked lika a charm!!! Good stuff!

Similar Threads

  1. Zimbra Install Problem - getDirectContext
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 07-19-2007, 11:12 AM
  2. 3 testing: LDAP: 389 Failed when restore zimbra
    By victorLeong in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 05-24-2007, 07:45 AM
  3. External LDAP Problem
    By facerw in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 05-08-2007, 05:29 AM
  4. ldap pasword problem
    By jasonwillis in forum Installation
    Replies: 15
    Last Post: 03-15-2006, 08:56 AM
  5. Zimbra startup hangs after install CentOS 4.2
    By eger in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 02-10-2006, 11:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •