Results 1 to 3 of 3

Thread: Smartd startup failt

  1. #1
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Phnom Penh, Cambodia
    Posts
    1
    Rep Power
    9

    Default Smartd startup failt

    Dear all,

    recently i have install zimbra version 4.0.1 with RHEL core 4. after, installation it is working but when restart server my server get stuck with zimbra service.

    anyway, i have view the system log it display that "localhost smartd: smartd startup failed".
    anyone help me!!!!


    regards,


    ravuth

  2. #2
    dijichi2 is offline OpenSource Builder & Moderator
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,176
    Rep Power
    12

    Default

    smartd is to do with your hard disk. this has nothing to do with zimbra whatsoever.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    London, ON
    Posts
    255
    Rep Power
    10

    Default

    If you are running SCSI disks ofcourse smartd will fail because it only works for IDE drives.

Similar Threads

  1. Upgrade: 4.5.5 -> 4.5.6 failed, LDAP/slapd issues
    By Daimyo in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 08-04-2007, 10:23 PM
  2. Zimbra Install Problem - getDirectContext
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 07-19-2007, 11:12 AM
  3. startup issues after installation
    By scottf76 in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 05-23-2007, 02:58 PM
  4. IMAP Enable - Now Tomcat won't startup
    By Oman in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 05-23-2007, 12:59 PM
  5. No startup script on fresh 3.1.1 install CentOS4
    By eger in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 06-06-2006, 12:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •