Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] ZCS 6.0 on UBUNTU 10

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default [SOLVED] ZCS 6.0 on UBUNTU 10

    Hi,

    I had installed ZCS 6.0 on UBUNTU 64 bit, Installation was fine, restarted the server from the su - zimbra, status is done,

    But on the webbrowser I could not open the url

    Please suggest me

    regards

    SreeMon Pullela

  2. #2
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mumbai
    Posts
    193
    Rep Power
    7

    Default

    Do you have all the DNS Records for your Domain?

  3. #3
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default Problem solved

    Hello,

    The port of HTTP was opened while installing, the zimbra,,

    I uninstalled the zimbra and apache then reinstalled the zimbra

    worked now

    SreeMon

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 02-18-2011, 03:49 PM
  2. Trouble Sending mail - All Messages deferred!
    By SiteDiscovery in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2009, 05:52 AM
  3. Moving ZCS from Opensuse 10.2 to Ubuntu 6.06
    By Chombly in forum Migration
    Replies: 2
    Last Post: 03-06-2008, 11:50 AM
  4. Replies: 41
    Last Post: 10-29-2007, 03:36 PM
  5. ZCS 3.2 Beta Available
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 31
    Last Post: 07-07-2006, 04:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •