Results 1 to 3 of 3

Thread: Initializing ldap...failed. (28160)

  1. #1
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Exclamation Initializing ldap...failed. (28160)

    nvm i removed zimbra. used to much memory
    Last edited by abcd; 02-23-2011 at 08:39 AM. Reason: removed zimbra

  2. #2
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default

    anyone have any ideas?

  3. #3
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    5
    Rep Power
    4

    Default

    sounds like a dns issue zimbra wont start properly if it can't verify the hostname in it's dns and mx checks. I have run into this error myself before.

    Depending on your os make sure your hostname is correct and there is an entry for your host name in your dns via a records or how ever yuo specify it.

Similar Threads

  1. Initializing ldap...failed. (28160)
    By mrme in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 03-26-2011, 12:43 AM
  2. Initializing ldap...failed. (26624)
    By crapz in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 02-15-2008, 03:49 AM
  3. 3 testing: LDAP: 389 Failed when restore zimbra
    By victorLeong in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 05-24-2007, 06:45 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 11-15-2006, 11:16 AM
  5. Initializing ldap...FAILED (512)?
    By eger in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 02-24-2006, 11:33 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •