Results 1 to 3 of 3

Thread: Services won't start

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    46
    Rep Power
    10

    Default Services won't start

    So I installed Zimbra on RHEL 4 but the services don't seem to be starting. Is there a log file I can access so I can post the errors?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    46
    Rep Power
    10

    Default

    I tried reinstalling and now get the following error at the end of the installation:

    ERROR: service.FAILURE (system failure: getDirectContext) (cause: javax.naming.AuthenticationException [LDAP: error code 49 - Invalid Credentials])

    Quote Originally Posted by alexz
    So I installed Zimbra on RHEL 4 but the services don't seem to be starting. Is there a log file I can access so I can post the errors?


  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    46
    Rep Power
    10

    Default

    Nevermind. I did the uninstall and reinstall (rebooted after uninstall to clear the processes). It works.

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 06:01 AM
  2. Zimbra .pids / service monitoring
    By bin2hex in forum Administrators
    Replies: 24
    Last Post: 04-03-2010, 09:12 PM
  3. Unable to start services.
    By Russellstrei in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 06-15-2007, 02:34 PM
  4. Start services on boot
    By Dirk in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 10-26-2006, 09:44 AM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 10:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •