Results 1 to 2 of 2

Thread: Creating server entry fails

  1. #1
    Join Date
    May 2011
    Rep Power

    Default Creating server entry fails

    I'm tryinig to install zcs7.1 on ubuntu 10.04 ... everything works fine until there is the message : Creating server entry for

    ...can't understand why.
    hosts and resolf.conf are ok

    thanks for any good idea

    This is the output of the installation process:

    The system will be modified - continue? [No] yes
    Operations logged to /tmp/zmsetup.05162011-231525.log
    Setting local config values...done.
    Setting up CA...done.
    Deploying CA to /opt/zimbra/conf/ca ...done.
    Creating SSL certificate...done.
    Installing mailboxd SSL certificates...done.
    Initializing ldap...done.
    Setting replication password...done.
    Setting Postfix password...done.
    Setting amavis password...done.
    Setting nginx password...done.
    Creating server entry for
    Saving CA in ldap ...done.
    Saving SSL Certificate in ldap ...done.
    Setting spell check URL...failed.
    Setting service ports on
    Adding to zimbraMailHostPool in default COS...failed. Couldn't find a server entry for

  2. #2
    Join Date
    May 2012
    Rep Power


    I am having this problem too on a production server.

Similar Threads

  1. Zimbra cannot access via Web Interface
    By troya in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 03-21-2012, 11:54 PM
  2. Desktop Connecting to trial server fails authentication
    By bsturgill in forum Installation Help
    Replies: 1
    Last Post: 04-17-2011, 04:53 AM
  3. Initializing ldap...FAILED (256)
    By CVD in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-10-2006, 08:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts