Results 1 to 1 of 1

Thread: Trouble with Zimbra 7

  1. #1
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Bosnia
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Unhappy Trouble with Zimbra 7



    Hello All,
    I just searched the forum to find an answer but nothing helped me.
    I have a situation like this:
    - i used zimbra 6 on debian 5, it worked properly untill the power down.
    - i uninstall zimbra like it said in documantation and delete every thing.
    - i installed zimbra 7 step by step from documentation.
    - now zimbra starts up, but the emails cant leave the system.
    ERROR: connection timed out.
    Code:
    Jun  2 06:40:31 Rafaelo postfix/smtp[32133]: 81AF02DBE3: to=, relay=none, delay=61714, delays=61564/0.02/150/0, dsn=4.4.1, status=deferred (connect to
     alt4.gmail-smtp-in.l.google.com[74.125.47.27]:25: Connection timed out)
    *
    Code:
    zimbra@Rafaelo:/home/husam$ zmcontrol -v
    Release 7.1.0_GA_3140.DEBIAN5_64 DEBIAN5_64 FOSS edition.
    zimbra@Rafaelo:/home/husam$ zmcontrol status
    Host mail.xxx.com
            antispam                Running
            antivirus               Running
            ldap                    Running
            logger                  Running
            mailbox                 Running
            mta                     Running
            snmp                    Running
            spell                   Running
            stats                   Running
            zmconfigd               Running
    * dig for my domain:
    Code:
    zimbra@Rafaelo:/home/husam$ dig xxx.com mx
    
    ; <<>> DiG 9.5.1-P3 <<>> xxx.com mx
    ;; global options:  printcmd
    ;; Got answer:
    ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 10793
    ;; flags: qr aa rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 2, ADDITIONAL: 3
    
    ;; QUESTION SECTION:
    ;xxx.com.                                IN      MX
    
    ;; ANSWER SECTION:
    xxx.com.                 3600    IN      MX      10 mail.xxx.com.
    
    ;; AUTHORITY SECTION:
    xxx.com.                 3600    IN      NS      dns1.xxx.com.
    xxx.com.                 3600    IN      NS      dns2.xxx.com.
    
    ;; ADDITIONAL SECTION:
    mail.xxx.com.            3600    IN      A       62.xxx.xxx.14
    dns1.xxx.com.            3600    IN      A       62.xxx.xxx.11
    dns2.xxx.com.            3600    IN      A       62.xxx.xxx.12
    
    ;; Query time: 0 msec
    ;; SERVER: 62.xxx.xxx.11#53(62.xxx.xxx.11)
    ;; WHEN: Thu Jun  2 11:04:44 2011
    ;; MSG SIZE  rcvd: 131
    * /etc/hosts :
    Code:
    zimbra@Rafaelo:/home/husam$ more /etc/hosts
    127.0.0.1       localhost.localdomain localhost
    62.xxx.xxx.14   mail.xxx.com             mail
    * /etc/resolve :
    Code:
    zimbra@Rafaelo:/home/husam$ more /etc/resolv.conf 
    domain xxx.com
    search xxx.com
    nameserver 62.xxx.xxx.11
    my dns server.
    * DNS Enabled - is checked on Global and Server Settings.
    * the mail works localy on the system. (i can send & recieve mails between accounts on server).
    * i tried split-dns also with same problem.
    * Any ideas please??
    thanks
    Any help please??
    Last edited by husam; 06-03-2011 at 05:01 AM.

Similar Threads

  1. Zimbra Admin Interface issue
    By Jack_Redington in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 08-04-2012, 05:51 AM
  2. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 08:40 AM
  3. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  4. Replies: 16
    Last Post: 09-07-2006, 07:39 AM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •