Firstoff, great product.

I am using this as my mail server along Apache and everything is working great after
a few minor changes.

One minor problem: Using the web interface to send mail is extremely slow, and it always says it fails, but the mail gets delivered.

This is from the /var/log/zimbra.log :

Oct 25 00:52:07 palintar postfix/smtpd[1827]: connect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Oct 25 00:52:07 palintar postfix/smtpd[1827]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Oct 25 00:52:47 palintar postfix/smtpd[1827]: connect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Oct 25 00:52:47 palintar postfix/smtpd[1827]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Oct 25 00:53:27 palintar postfix/smtpd[29488]: initializing the server-side TLS engine
Oct 25 00:53:27 palintar postfix/smtpd[29488]: connect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Oct 25 00:53:30 palintar postfix/smtpd[29608]: initializing the server-side TLS engine
Oct 25 00:53:30 palintar postfix/smtpd[29608]: connect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Oct 25 00:53:30 palintar postfix/smtpd[29608]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Oct 25 00:53:54 palintar postfix/smtpd[29488]: 9372120406F7: client=localhost.localdomain[127.0.0.1]
Oct 25 00:54:11 palintar postfix/cleanup[29951]: warning: dict_ldap_lookup: Search error -5: Timed out
Oct 25 00:54:11 palintar postfix/cleanup[29951]: warning: 9372120406F7: sender_canonical_maps map lookup problem for XXXXXXXX@XXXXXX.com
Oct 25 00:54:13 palintar postfix/cleanup[29951]: 3AA7A20406F7: message-id=<20051025075411.3AA7A20406F7@YYYYYYY.XXXXXXXXX.com>
Oct 25 00:54:13 palintar postfix/qmgr[16041]: 3AA7A20406F7: from=, size=964, nrcpt=1 (queue active)
Oct 25 00:54:13 palintar postfix/smtpd[29488]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Oct 25 00:54:14 palintar postfix/smtp[30455]: 3AA7A20406F7: to=, orig_to=, relay=smtp.sbcglobal.net[207.115.63.46], delay=3, status=sent (250 2.0.0 j9P7sD8s068092 Message accepted for delivery)
Oct 25 00:54:14 palintar postfix/qmgr[16041]: 3AA7A20406F7: removed
Oct 25 00:54:15 palintar postfix/smtpd[29608]: connect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Oct 25 00:54:15 palintar postfix/smtpd[29608]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Oct 25 00:54:52 palintar postfix/smtpd[29488]: connect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Oct 25 00:54:52 palintar postfix/smtpd[29488]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Oct 25 00:55:31 palintar postfix/smtpd[29608]: connect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Oct 25 00:55:31 palintar postfix/smtpd[29608]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]


Any ideas. Using IMAP I can send and receive mail just fine. Also when do you think the patch will be out for the Domain bug.