Results 1 to 3 of 3

Thread: zmmailboxdctl is not running

  1. #1
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Angry zmmailboxdctl is not running

    I'm having a trouble regarding the zmmailboxdctl:
    Code:
    $ zmcontrol status
    Host zi.example.com
    	antispam                Running
    	antivirus               Running
    	ldap                    Running
    	logger                  Running
    	mailbox                 Stopped
    		zmmailboxdctl is not running.
    	mta                     Running
    	snmp                    Running
    	spell                   Running
    	stats                   Running
    	zmconfigd               Running
    When I try it manually everything seems to be OK:
    Code:
    zimbra@zi:~$ /opt/zimbra/bin/zmmailboxdctl start
    Starting mailboxd...done.
    But when I tail -f the logs I see this trace. Anyone can help me please?

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Did you apply the patch for that version of Zimbra (hint: it's on the download page)? You'd also have found that information by searching the forums.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    Did you apply the patch for that version of Zimbra (hint: it's on the download page)? You'd also have found that information by searching the forums.
    Applied the patch and it still isn't working.

    The only issue I see is that after I've applied the patch I received this error:

    $ zmprov fc locale
    [] INFO: I/O exception (java.net.ConnectException) caught when processing request: Connection refused
    [] INFO: Retrying request
    ERROR: zclient.IO_ERROR (invoke Connec

    I'm looking for this problem in the forum, but I've found too many possible reasons for this problem, none of them have fixed it.
    Last edited by workininthemorning; 07-29-2011 at 01:16 AM.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Unable to start all of the blackberry services
    By scasperson in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 8
    Last Post: 11-18-2011, 06:30 AM
  2. zmmailboxdctl is stopped frequently..
    By tamilnandhu in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 04-12-2008, 08:59 AM
  3. Can't seem to get global in BES
    By sdemeyer in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 12
    Last Post: 03-19-2008, 08:22 AM
  4. Trouble sending mail from Outlook
    By czaveri in forum Users
    Replies: 15
    Last Post: 07-24-2006, 11:01 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •