Results 1 to 3 of 3

Thread: Domain rewrite and Mail Receive trouble

  1. #1
    Join Date
    Jul 2011
    Rep Power

    Default Domain rewrite and Mail Receive trouble

    Hi everybody,

    i need some help, i'm installing a zimbra 7 NE on 2 server 1 for the LDAP and 1 for the Store.
    I want to keep, my old server as primary.
    My domain is, i've even created an alias

    The old server ( should be a qmail ) have 2 smtp : 1 outgoing - 1 incoming .
    Now first of all, i've set as Secondary Zimbra, as indicated on Split Domain, and for smtp i've set the smtp-out.

    I'm able to send mail as, but i'd like to send it like, what should i change to make it happen?

    Second I can't receive the mail in users account, the user seems not reconized by the server,I've created the user in both. any idea about what to change to receive the mail?

    Thanks 4 the help

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Vannes, France
    Rep Power


    Read the Split Domain article for details.


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2011
    Rep Power


    I found how to masquerade the domain following this wiki :

    Managing Domains - Zimbra :: Wiki

    zmprov md zimbraMailCatchAllAddress zimbraMailCatchAllCanonicalAddress

    I'm still not able to send mail between the domain user, even if they are in my zimbra server, i can't see the GAL.

    And keep doesn't receive the mail.... even if i've set Zimbra as secondary following the suggested link of Split Domain.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Suddenly I have this error
    By t0kneneng in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 02-15-2011, 04:27 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 02-12-2008, 11:55 AM
  3. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM
  4. Disclamimer trouble
    By russgalleywood in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 03-14-2007, 08:28 AM
  5. Unable to send mail...
    By PotatoBob in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-31-2005, 06:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts