Results 1 to 7 of 7

Thread: mta stopped

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    54
    Rep Power
    3

    Default mta stopped

    and postfix is not running.

    I tried the sendmail stop command but it just hangs there.

    Its a new installation of CentOS. Nothing was installed before Zimbra but the patched.

    Any idea ?

    tx

  2. #2
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    54
    Rep Power
    3

    Default

    never mind, I deleted postfix completely and everything is fine now.

    So Zimbra doesnt use Postix then ?

  3. #3
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Caracas Venezuela
    Posts
    476
    Rep Power
    4

    Default

    Zimbra install it's own Postfix package.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    54
    Rep Power
    3

    Default

    ok so the one I removed with rpm was in conflict ?

    Also, I cant create a New Account. The button "Finish" is not available...

    The installation is really not as smooth as Open Exchange

  5. #5
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Caracas Venezuela
    Posts
    476
    Rep Power
    4

    Default

    Well, Wasowski.

    Just read and follow the Installations guides. I'll did and installed a Zimbra. Runs like a charm.

    Excuse me if sounds rude but.. that's the way it is.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    54
    Rep Power
    3

    Default

    you think I managed to install Zimbra without following the instruction guide ? Wow, tx !

  7. #7
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Caracas Venezuela
    Posts
    476
    Rep Power
    4

    Default

    You are right. I apologize.

    On the other hand, you didn't post any details about your SO installation or even any error installing Zimbra.

    I only try to help you.
    Last edited by ccelis5215; 10-22-2011 at 07:02 PM.

Similar Threads

  1. Migrate Zimbra 6.0.8 NE to a new Server Failed
    By danisam in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 09-08-2011, 07:19 AM
  2. Daily mail report always reports "No messages found"
    By McPringle in forum Installation
    Replies: 42
    Last Post: 06-13-2011, 08:57 AM
  3. Global statistics not working
    By etiennepouliot in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-28-2011, 06:41 PM
  4. zmmailboxdctl is stopped frequently..
    By tamilnandhu in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 04-12-2008, 08:59 AM
  5. MTA Service Stopped
    By Ryan Frantz in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 11-23-2005, 01:03 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •