Results 1 to 2 of 2

Thread: Outlook 2003 with Connector is Offline

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    10
    Rep Power
    8

    Default Outlook 2003 with Connector is Offline

    Hi,

    Just as the subject line... I have configured several outllook 2003 instances, the connector works fine for the most part, but there is this workstation where I can see the Offline icon on the bottom right corner.

    For this workstation to do anything the user has to press "Send/Receive".

    Searched the forums and couldn't find anything like it.

    Any way to help diagnose the problem?

    Thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    821
    Rep Power
    11

    Default

    uncheck file->work offline
    Sam Khavari

    :: :: [ Zimbra ] :: :: [ Bugzilla ] :: :: [ Product Portal ] :: :: [ Wiki ] :: :: [ Downloads ] :: :: [ . ] ::

Similar Threads

  1. Hangs on "Loading" screen
    By gbr in forum General Questions
    Replies: 16
    Last Post: 06-19-2008, 01:01 PM
  2. calendar alerts not popping up in outlook 2003
    By reza225 in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 06-29-2007, 09:42 AM
  3. Outlook 2003 on Terminal Services not joyful...
    By techrat in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 06-18-2007, 02:30 PM
  4. Outlook 2003 crashes after connector is installed
    By chrisgru in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 21
    Last Post: 05-02-2006, 09:52 AM
  5. Activesync w/ Outlook Connector Kills Outlook
    By jnetman1 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2006, 11:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •