Can't get ride of Initializing ldap...FAILED (256) error

I have tried more than 10 times to install Zimbra without any luck. I got the same error: Initializing ldap...FAILED (256) error.
I am installing zimbra on FC5. I have stopped ldap, httpd and removed Sendmail.
I have 2 FC5 running samba/ldap:
server #1 the PDC server is a samba server on domain XYZ with Master ldap server on Tls to authenticate samba users.
Server #2 BDC has joined the samba XYZ domain and is a slave ldap (with Tls configured also), which will get ldap db replication from my master ldap.

I want to run Zimbra on Server#2 BDC with ldap on different port (390) and have Zimbra users authenticate to my master LDAP PDC or to the slave BDC.

For the installation on BDC, I have shutdown ldap httpd and Sendmail and Mysql are not running. I have also followed one suggestion from one post and set ldap auth to off by running authconfig-tui.; tls has also been disabled.

I have tried mutiple times the instal and I still end up getting the same error.

first I got: su: incorrect password

and after : Initializing ldap...FAILED (256)

Her it is

Installing packages

zimbra-core......zimbra-core-4.0.3_GA_406.FC5-20061016133824.i386.rpm...done
zimbra-ldap......zimbra-ldap-4.0.3_GA_406.FC5-20061016133824.i386.rpm...done
zimbra-logger......zimbra-logger-4.0.3_GA_406.FC5-20061016133824.i386.rpm...done
zimbra-mta......zimbra-mta-4.0.3_GA_406.FC5-20061016133824.i386.rpm...done
zimbra-snmp......zimbra-snmp-4.0.3_GA_406.FC5-20061016133824.i386.rpm...done
zimbra-store......zimbra-store-4.0.3_GA_406.FC5-20061016133824.i386.rpm...done
zimbra-apache......zimbra-apache-4.0.3_GA_406.FC5-20061016133824.i386.rpm...done
zimbra-spell......zimbra-spell-4.0.3_GA_406.FC5-20061016133824.i386.rpm...done
su: incorrect password
Operations logged to /tmp/zmsetup.log.370


Main menu

1) Hostname: mail.mydomain.com
2) Ldap master host: mail.mydomain.com
3) Ldap port: 390
4) Ldap password: set
5) zimbra-ldap: Enabled
+Create Domain: yes
+Domain to create: mydomain.com

6) zimbra-store: Enabled
+Create Admin User: yes
+Admin user to create: admin@mydomain.com
+Admin Password set
+Enable automated spam training: yes
+Spam training user: 4dzz9wgj@mydomain.com
+Non-spam(Ham) training user: 5_s1e2mkgc@mydomain.com
+SMTP host: mail.mydomain.com
+Web server HTTP port: 8080
+Web server HTTPS port: 8443
+Web server mode: http
+Enable POP/IMAP proxy: no
+IMAP server port: 143
+IMAP server SSL port: 993
+POP server port: 110
+POP server SSL port: 995
+Use spell check server: yes
+Spell server URL: http://mail.mydomain.com:7780/aspell.php

7) zimbra-mta: Enabled
+MTA Auth host: mail.mydomain.com
+Enable Spamassassin: yes
+Enable Clam AV: yes
+Notification address for AV alerts: admin@mydomain.com

8) zimbra-snmp: Enabled
+Enable SNMP notifications: yes
+SNMP Trap hostname: mail.mydomain.com
+Enable SMTP notifications: yes
+SMTP Source email address: admin@mydomain.com
+SMTP Destination email address: admin@mydomain.com

9) zimbra-logger: Enabled
10) zimbra-spell: Enabled

c) Collapse menu
r) Start servers after configuration yes
s) Save config to file
q) Quit

*** CONFIGURATION COMPLETE - press 'a' to apply
Select from menu, or press 'a' to apply config (? - help) a
Save configuration data to a file? [Yes] y
Save config in file: [/opt/zimbra/config.1581]
Saving config in /opt/zimbra/config.1581...Done
The system will be modified - continue? [No] y
Operations logged to /tmp/zmsetup.log.1581
Setting local config values...Done
Setting up CA...Done
Creating SSL certificate...Done
Initializing ldap...FAILED (256)


ERROR


Configuration failed

Please address the error and re-run /opt/zimbra/libexec/zmsetup.pl to

What I am doing wrong? Why I got the su: incorrect password error. Do I need to set an ldap password?

Regarding the Initializing ldap...FAILED (256) error, I dont understant why it is happening since LDAP (openldap) is not running

Thank for you help