Results 1 to 4 of 4

Thread: Email delivered but not showing up in inbox

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    26
    Rep Power
    8

    Default Email delivered but not showing up in inbox

    Hello all,

    Been working on moving my email to Zimbra, but I've found that new email has been coming in and allocated to the correct inboxes as below:

    Code:
    Nov 25 01:51:02 destiny postfix/smtpd[32408]: connect from stella.10sca.intranet[192.168.1.19]
    Nov 25 01:51:08 destiny postfix/trivial-rewrite[32412]: warning: do not list domain biased.org in BOTH mydestination and virtual_mailbox_domains
    Nov 25 01:51:12 destiny postfix/smtpd[32408]: E5FE9146AE: client=stella.10sca.intranet[192.168.1.19]
    Nov 25 01:51:16 destiny postfix/cleanup[32420]: E5FE9146AE: message-id=<20061125015112.E5FE9146AE@biased.org>
    Nov 25 01:51:16 destiny postfix/qmgr[31165]: E5FE9146AE: from=, size=341, nrcpt=1 (queue active)
    Nov 25 01:51:18 destiny postfix/smtpd[32408]: disconnect from stella.10sca.intranet[192.168.1.19]
    Nov 25 01:51:20 destiny amavis[7323]: (07323-05) ESMTP::10024 /opt/zimbra/amavisd/tmp/amavis-20061124T232816-07323:  ->  SIZE=341 Received: from biased.org ([127.0.0.1]) by localhost (biased.org [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024) with ESMTP for ; Sat, 25 Nov 2006 01:51:19 +0000 (GMT)
    Nov 25 01:51:20 destiny amavis[7323]: (07323-05) Checking: FKMMWuOJw7wu [192.168.1.19]  -> 
    Nov 25 01:51:29 destiny postfix/smtpd[32619]: connect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
    Nov 25 01:51:30 destiny postfix/trivial-rewrite[32412]: warning: do not list domain biased.org in BOTH mydestination and virtual_mailbox_domains
    Nov 25 01:51:30 destiny postfix/smtpd[32619]: 046B5146F3: client=localhost.localdomain[127.0.0.1]
    Nov 25 01:51:30 destiny postfix/cleanup[32420]: 046B5146F3: message-id=<20061125015112.E5FE9146AE@biased.org>
    Nov 25 01:51:30 destiny postfix/qmgr[31165]: 046B5146F3: from=, size=1160, nrcpt=1 (queue active)
    Nov 25 01:51:30 destiny postfix/smtpd[32619]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
    Nov 25 01:51:30 destiny amavis[7323]: (07323-05) FWD via SMTP:  -> , 250 2.6.0 Ok, id=07323-05, from MTA([127.0.0.1]:10025): 250 Ok: queued as 046B5146F3
    Nov 25 01:51:30 destiny postfix/trivial-rewrite[32412]: warning: do not list domain biased.org in BOTH mydestination and virtual_mailbox_domains
    Nov 25 01:51:30 destiny amavis[7323]: (07323-05) Passed CLEAN, LOCAL [192.168.1.19] [192.168.1.19]  -> , Message-ID: <20061125015112.E5FE9146AE@biased.org>, mail_id: FKMMWuOJw7wu, Hits: 0.127, queued_as: 046B5146F3, 12988 ms
    Nov 25 01:51:30 destiny postfix/smtp[32431]: E5FE9146AE: to=, relay=127.0.0.1[127.0.0.1], delay=22, status=sent (250 2.6.0 Ok, id=07323-05, from MTA([127.0.0.1]:10025): 250 Ok: queued as 046B5146F3)
    Nov 25 01:51:30 destiny postfix/qmgr[31165]: E5FE9146AE: removed
    As the last 2 lines shows:

    Nov 25 01:51:30 destiny postfix/smtp[32431]: E5FE9146AE: to=, relay=127.0.0.1[127.0.0.1], delay=22, status=sent (250 2.6.0 Ok, id=07323-05, from MTA([127.0.0.1]:10025): 250 Ok: queued as 046B5146F3)
    Nov 25 01:51:30 destiny postfix/qmgr[31165]: E5FE9146AE: removed

    it's obviously delivered, but not showing up in my inbox? This happens for all email accounts set on Zimbra - bit desprate to be able to access my emails now

    Thanks very much for your help in advance!

    Regards - Piers

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    26
    Rep Power
    8

    Default

    An update...

    Found this in the logs - not sure what exactly is wrong, can anyone tell me where I can start looking for the solution please?

    Nov 25 02:20:09 destiny zimbramon[4963]: 4963:info: 2006-11-25 02:20:08, QUEUE: 1285 192

    Thanks very much for your help in advance.

    Regards - Piers

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Is the mail delivered if you hit get mail?

    or

    is your mail being deffered?

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    26
    Rep Power
    8

    Default

    Was a permission problem which I've fixed. Requires me to have a kernel upgrade apparently... but thanks so much for your help, very much appreciated!

Similar Threads

  1. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  2. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 02:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •