Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: 4.04 Upgrade - Icon problems

  1. #1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    122
    Rep Power
    9

    Default 4.04 Upgrade - Icon problems

    Anybody else seen this? After Upgrading to 4.0.4 some icons seem a little jumbled. My custom folders all show up as a red X instead of a folder, the main icons seem a little shuffled. In the mail windows most are correct except that trash has the search icon.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Hi,
    Clear your cache.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    122
    Rep Power
    9

    Default Already tried that....

    The problem seems to be present only in IE7 and Firefox - IE6 dispalays properly.

    It's not the the icons aren't there - they are just showing up for the wrong item, plus my "man made" folders have a red X instead of the folder icon.

    I'll try to attach an image - the left is Ie7, right = firefox
    Notice the icons for sent, junk, trash,...
    Attached Images Attached Images

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Have you also done a server restart? I vaguely remember seeing this on one of my recent updates, a restart fixed it.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    122
    Rep Power
    9

    Default resolved

    Not sure which of the following did it, but here's what I did:
    On zcs server:
    zmcontrol stop
    reboot

    and concurrently -
    clear cache on caching proxy server

    Plus I also cleared the cache on each machine effected again.

    Problem resolved!

    Thanks for the tips.

  6. #6
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Glad it's working. I'd make a guess at saying it was the caching proxy server - anything with the word 'cache' in it can cause problems like this.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    122
    Rep Power
    9

    Default I think so

    Normally little items don't live that long in the proxy server, But I did the upgrade Wednesday night and then everyone had a long thanksgiving weekend, so noone was proxying....

  8. #8
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Do you have a cache engine somewhere on the network?

  9. #9
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    122
    Rep Power
    9

    Default

    yes - we run a caching proxy separate from zimbra - which happens to be between our mail server and clients (actually embedded in the firewall) ...

    And being this was a holiday weekend and the upgrade was done by me, the last one here Wednesday night - I'm guessing the cache server never found anything better to "cache". All cleared up now

  10. #10
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Ding-
    There's your problem.

    Just as a follow up, I should really learn to read the posts.

Similar Threads

  1. 3.1 Upgrade Problems
    By dee in forum Administrators
    Replies: 22
    Last Post: 07-13-2009, 06:51 PM
  2. 4.5.4 -> 4.5.5 (Networkd Edition) Upgrade problems
    By spector@zeitgeist.com in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 10-18-2007, 06:06 AM
  3. Replies: 6
    Last Post: 04-18-2007, 07:03 AM
  4. IMAP TLS Problems after upgrade to 4.5.3
    By shanson in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 03-22-2007, 09:05 AM
  5. 4.0 Icon problems
    By freeformz in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-31-2006, 09:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •