I just fixed the issue with zimbra not being able to send mail and I am having problems receiving mail. When I went into the admin console under pop to add a pop address, zimbra error out and under zmcontrol status zmmailboxdctl is not running. when I try to restart the service, this happens.

Code:
zimbra@zimbramail:~$ zmcontrol status
Host zimbramail.themijaeffect.com
        antispam                Running
        antivirus               Running
        ldap                    Running
        logger                  Running
        mailbox                 Stopped
                zmmailboxdctl is not running.
        mta                     Running
        snmp                    Running
        spell                   Running
        stats                   Running
        zmconfigd               Running


zimbra@zimbramail:~$  zmmailboxdctl status
mailboxd is not running.
zimbra@zimbramail:~$  zmmailboxdctl start
ls: cannot access ZimbraConnectorOLK*x86.msi: No such file or directory
ls: cannot access ZimbraConnectorOLK*x64.msi: No such file or directory
ls: cannot access zimbra-isync*.dmg: No such file or directory
Starting mailboxd...done.

I went to the following sites and they were no help :


http://www.zimbra.com/forums/adminis...imbra-7-a.html


Bug 57455 – zmupdatedownload (via zmmailboxdctl) complains about ZimbraConnectorOLK* missing files

http://www.zimbra.com/forums/adminis...mmailboxd.html

Bug 55164 – Zmcontrol start No such files error

http://www.zimbra.com/forums/adminis...ent-start.html

http://www.zimbra.com/forums/adminis...t-running.html

http://www.zimbra.com/forums/install...t-running.html



It would be nice if someone has a solution for it.