Results 1 to 5 of 5

Thread: Debian OS - Zimbra 4GA - Cannot send or receive emails

  1. #1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    3
    Rep Power
    9

    Angry Debian OS - Zimbra 4GA - Cannot send or receive emails

    I have been reading documentation after documentations on the forum. I found several possible solutions and none worked. I have installed bind and configured DNS on the same box. Made so many changes I lost track. My problem still persist.

    Dec 18 16:06:59 zimbra postfix/smtp[29307]: 5C40F1C8B4F3: to=, relay=127.0.0.1[127.0.0.1], delay=21, status=deferred (host 127.0.0.1[127.0.0.1] said: 451 4.5.0 Error in processing, id=28175-07, parts_decode_ext FAILED: Unix utility file(1) not available, but is needed at (eval 48) line 109. (in reply to end of DATA command))

    I cannot send or receive mail even within the same domain.
    Any help will be greatly appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    83
    Rep Power
    9

    Default

    try this:

    as root:

    su zimbra
    whereis file


    and then paste what your system says back...

  3. #3
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    3
    Rep Power
    9

    Default whereis file command output

    zimbra@zimbra:~$ whereis file
    file:
    zimbra@zimbra:~$

  4. #4
    dijichi2 is offline OpenSource Builder & Moderator
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,176
    Rep Power
    12

    Default

    apt-get install file

  5. #5
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    3
    Rep Power
    9

    Default whereis file result

    zimbra@zimbra:~$ whereis file
    file: /usr/bin/file /usr/share/man/man1/file.1.gz
    zimbra@zimbra:~$

Similar Threads

  1. Replies: 26
    Last Post: 04-19-2011, 10:24 AM
  2. Replies: 9
    Last Post: 03-01-2008, 08:21 PM
  3. Removing hostname from hosts file fixed prob.
    By lemur in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 06-13-2007, 07:29 PM
  4. 4.5 Upgrade failure
    By brained in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-2007, 03:30 PM
  5. FC3 Install and no zimbra ?
    By aws in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 10-09-2005, 05:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •