Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem with zimbra LDAP replica/MTA server..Cannot START

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    3

    Question Problem with zimbra LDAP replica/MTA server..Cannot START

    Hi everyone,

    Fyi, I've installed the zimbra network edition version 8.0 with mail, ldap, mta, snmp services on my CentOS 6.3 (64-bit) vm server and everything works fine.
    And I've also installed another zimbra server which serves as a MTA (with ldap(replica), mta, snmp services), but I'm stucked halfway cos the services failed to start..errors as shown below:-

    Host mta.zimbramail.com
    Starting ldap...Done.
    Unable to determine enabled services from ldap.
    Enabled services read from cache. Service list may be inaccurate.
    Starting zmconfigd...Done.
    Starting antispam...Done.
    Starting antivirus...Done.
    Starting snmp...Done.
    Starting mta...Failed.
    Starting saslauthd...saslauthd[15679] :set_auth_mech : failed to initialize mechanism zimbra
    failed.
    zmsaslauthdctl failed to start
    opendkim: /opt/zimbra/conf/opendkim.conf: configuration error at line 0: error reading configuration file
    Failed to start opendkim: 0
    zmopendkimctl failed to start
    Starting stats...Done.

    Is there anyone out there that could help me solve these errors? your help/idea is very much appreciated. Thank you!

  2. #2
    Join Date
    May 2007
    Location
    Zimbra
    Posts
    1,285
    Rep Power
    10

    Default

    You need to find out why ldap isn't starting. Also, use ZCS 8.0.1 now that it is out.
    Quanah Gibson-Mount
    Server Architect
    Zimbra, Inc
    --------------------
    Zimbra :: the leader in open source messaging and collaboration

Similar Threads

  1. timezone setting for ldap and ldap-replica server?
    By tiger2000 in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-19-2011, 09:25 PM
  2. [SOLVED] Zimbra LDAP replica can't start sync :(
    By jsosic in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 04-15-2010, 04:25 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 01-18-2010, 07:00 AM
  4. Zimbra replica LDAP installation problem
    By yut4k4 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-21-2009, 03:22 AM
  5. Problem with Ldap Replica on Etch - Zimbra OSS 5.0 GA
    By Thanakorn in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 01-03-2008, 10:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •