Results 1 to 3 of 3

Thread: Can't connect to admin panel after install

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    9
    Rep Power
    2

    Default Can't connect to admin panel after install

    I have a dedicated server that I purchased through OVH on which I tried to install Zimbra. I followed the guide here: http://files.zimbra.com/website/docs...tart_8.0.2.pdf

    After getting to the part where it asks me to connect to my administration console using https://[mailhost.example.com]:7071 I am not able to get to the login page. Chrome gives me a Website Not Available error: Error 102 (net::ERR_CONNECTION_REFUSED): The server refused the connection.

    My domain is registered through Godaddy and I set the A record to point to my server's IP address and my MX record is set to mail.mydomain.com and I have that pointing to my server IP address as well.

    I think my problem lies in my hosts file. I am pretty sure it is not configured properly. This is the information in my hosts file:
    Code:
    # Do not remove the following line, or various programs
    # that require network functionality will fail.
    127.0.0.1       localhost.localdomain localhost
    142.4.210.86    ks4003457.ip-142-4-210.net ks4003457
    
    # The following lines are desirable for IPv6 capable hosts
    #(added automatically by netbase upgrade)
    ::1     ip6-localhost ip6-loopback
    fe00::0 ip6-localnet
    ff00::0 ip6-mcastprefix
    ff02::1 ip6-allnodes
    ff02::2 ip6-allrouters
    ff02::3 ip6-allhosts
    Now I assume the second line where my server IP is should be something else. That was the default entry. Am I supposed to change that to the following?
    142.4.210.86 mail.mydomain.com mail

    Any help would be appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    9
    Rep Power
    2

    Default

    Please disregard this post, I managed to connect, but I am having a different issue which I have posted about here: http://www.zimbra.com/forums/adminis...tion-page.html

  3. #3
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    9
    Rep Power
    2

    Default

    how did you fix the Error 102 (net::ERR_CONNECTION_REFUSED) ?

Similar Threads

  1. Admin Panel in Zimbra 8
    By Harley77 in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 09-28-2012, 07:05 AM
  2. No admin panel
    By Digipark in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 03-30-2010, 09:55 AM
  3. Admin panel is blank
    By JustinHarlow in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 01-13-2009, 12:20 AM
  4. Can't access Admin Control Panel after Install
    By speedcoder in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-13-2007, 06:48 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •