Hi everyone,

I am trying to install ZCS 8.0.2 on a SLES 11 VM. This is my very first experience with zimbra.
We have an existing openLDAP domain, so I want to connect Zimbra with our external domain.

I am stucked in the first step of the configuration wizard - the ldap admin password cannot get verified.

Code:
   1) Hostname:                                zimbra.DOMAIN-ac.de
   2) Ldap master host:                        DOMAIN2a.DOMAIN-ac.de
   3) Ldap port:                               389
** 4) Ldap Admin password:                     Not Verified
   5) LDAP Base DN:                            cn=manager,dc=DOMAIN-ac,dc=de
   6) Secure interprocess communications:      yes
   7) TimeZone:                                Europe/Berlin
   8) IP Mode:                                 ipv4

(domain name changed)
Message in /tmp/zmsetup.log:

Code:
Mon Jan 28 07:43:10 2013 Checking ldap on DOMAIN2a.DOMAIN-ac.de:389
Mon Jan 28 07:43:10 2013 Unable to bind to ldap://DOMAIN2a.DOMAIN-ac.de:389 with user uid=zimbra,cn=admins,cn=zimbra:
Mon Jan 28 07:43:10 2013 Couldn't bind to DOMAIN2a.DOMAIN-ac.de as uid=zimbra,cn=admins,cn=zimbra
Mon Jan 28 07:43:10 2013 mta configuration not complete
Mon Jan 28 07:43:10 2013 Checking ldap on DOMAIN2a.DOMAIN-ac.de:389
Mon Jan 28 07:43:10 2013 Unable to bind to ldap://DOMAIN2a.DOMAIN-ac.de:389 with user uid=zmpostfix,cn=appaccts,cn=manager,dc=DOMAIN-ac,dc=de:
Mon Jan 28 07:43:10 2013 Couldn't bind to DOMAIN2a.DOMAIN-ac.de as uid=zmpostfix,cn=appaccts,cn=manager,dc=DOMAIN-ac,dc=de
Mon Jan 28 07:43:10 2013 Checking ldap on DOMAIN2a.DOMAIN-ac.de:389
Mon Jan 28 07:43:10 2013 Unable to bind to ldap://DOMAIN2a.DOMAIN-ac.de:389 with user uid=zmamavis,cn=appaccts,cn=manager,dc=DOMAIN-ac,dc=de:
Mon Jan 28 07:43:10 2013 Couldn't bind to DOMAIN2a.DOMAIN-ac.de as uid=zmamavis,cn=appaccts,cn=manager,dc=DOMAIN-ac,dc=de
I can't find anything in the documentation in regards to creating LDAP accounts on the existing domain.
Zimbra automatically adds to my search base "cn=manager,dc=DOMAIN-ac,dc=de" the zimbra user?!

Why? Can I change that?
If not, isn't that mentioned in the installation guide that these users are needed?

Thanks a lot for your help!
Rg