Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 34

Thread: INVALID_PDU error on 4.5 GA

  1. #11
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    7
    Rep Power
    8

    Default

    sorry about that, i didnt put the server name in after the command.

    It returns

    zimbraMtaAuthEnabled : FALSE
    zimbraMtaAuthHost : mail.featherstoneinformatics.com
    zimbraMtaAuthURL : http://mail.featherstoneinformatics.com/service/soap/
    zimbraMtaTlsAuthOnly : TRUE


    I have typed this from another screen so pardon any typos. The FQD is correct as it shows

    Thanks

  2. #12
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    43
    Rep Power
    9

    Default

    we're having the same issues here after that pop3 bug and a server restart. everything down. :S

  3. #13
    iggymacd Guest

    Default Same trouble

    I have been having the same problem since 4:30 am. I upgraded to the new version, and all went without a problem. But I am still experiencing the same symtoms as figuser. After following the thread, it is clear I have the same problem.

    Has anyone resolved this issue?

    Allan

  4. #14
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Have any of ya'll changed the ip/name of the server?

  5. #15
    iggymacd Guest

    Default Nothing

    Quote Originally Posted by wannabetenor View Post
    Have any of ya'll changed the ip/name of the server?
    I didn't change a thing. I was at least a week since I had made any configuration changes.

  6. #16
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    I have to ask the obligatory question about cache clearing, and does it occur FOR YOU on FF and IE?

  7. #17
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    43
    Rep Power
    9

    Default

    what we did after several failed reinstalls...

    ---
    1. complete Zimbra uninstall - http://wiki.zimbra.com/index.php?title=UnInstall_Zimbra
    2. Zimbra clean install and running zmcontrol stop
    3. override with the backup
    4. reinstall Zimbra (that's the part we had to do to come to the original problem, which was OutOfMemoryError in logs and INVALID_PDU in web UI)
    ---
    5. as user zimbra, run

    zmlocalconfig -e tomcat_java_heap_memory_percent="50"

    6. ZimbraAdmin had some mail queue problems after that, error system failure: exception during auth
    7. as zimbra, run

    zmsshkeygen
    zmupdateauthkeys
    tomcat restart

    works fine so far... except the pop3 mess of course.

  8. #18
    iggymacd Guest

    Default

    Quote Originally Posted by urban@abak View Post
    what we did after several failed reinstalls...

    ---
    1. complete Zimbra uninstall - http://wiki.zimbra.com/index.php?title=UnInstall_Zimbra
    2. Zimbra clean install and running zmcontrol stop
    3. override with the backup
    4. reinstall Zimbra (that's the part we had to do to come to the original problem, which was OutOfMemoryError in logs and INVALID_PDU in web UI)
    ---
    5. as user zimbra, run

    zmlocalconfig -e tomcat_java_heap_memory_percent="50"

    6. ZimbraAdmin had some mail queue problems after that, error system failure: exception during auth
    7. as zimbra, run

    zmsshkeygen
    zmupdateauthkeys
    tomcat restart

    works fine so far... except the pop3 mess of course.
    I tried from step 5 on, and all is well now. Thanks for the help.

  9. #19
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    7
    Rep Power
    8

    Default

    the above procedure from step five worked for me also. Thank you all!

  10. #20
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 09-11-2007, 05:35 PM
  2. Outlook Connector send behaviour in 4.5
    By inigoml in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 5
    Last Post: 07-05-2007, 03:02 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 05-29-2007, 11:01 AM
  4. ZCS 4.5 eval ?? + 64/32 ?
    By dlochart in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 02-06-2007, 09:08 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 12-19-2006, 02:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •