Results 1 to 2 of 2

Thread: Zimbra mail not being delivered

  1. #1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    7
    Rep Power
    8

    Question Zimbra mail not being delivered

    I recently installed Zimbra 4.5.0 GA on Ubuntu 6.06. I initially had a problem on port 25 which has been resolved (i think). The Zimbra ID daily sends messages to the admin account and these are not being delivered. They are continually queued in the deferred area. The message is:-

    Sender: zimbra@mydomain.org
    From Host: undefined
    From domain: mydomain.org
    From IP: undefined
    Recipients: admin@mydomain.org
    To domain: mydomain.org
    Content filter: smtp-amavis:[11.22.33.44]:10024
    Size: 614
    Reason: connect to 11.22.33.44[11.22.33.44]: connection refused



    note: mydomain and 11.22.33.44 are substituted values.

    I suspect that this problem is occurring with all incomming messages.
    Any help is appreciated.

    thanks & regards.
    kenny

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    7
    Rep Power
    8

    Talking

    I have resolved this problem and Zimbra is operational in an environment with SB Server 2003 (Exchange). Followed the Microsoft article 321721.
    I simplified my bind9 zone file similar to what pcsteel did in "I got Ubuntu and Zimbra Working". I then re-installed Zimbra as if it were an upgrade (./install.sh), which went through without error. I did this because I had changed a number of instances of the localhost IP - 127.0.0.1 - to my Zimbra server IP. I therefore needed everything back to default. The connection refused problem still persisted but now it was resolving my local IP address to an external system. I unchecked the Configuration -> Servers -> myserver.org -> MTA -> enable DNS lookups and the rest, as they say, is history.
    Now if only there was an open source Outlook connector to Zimbra ........

    Thanks and Regards,
    Kenny

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  2. upgrade woes -made into new thread
    By JustinHarlow in forum Installation
    Replies: 18
    Last Post: 06-08-2007, 01:11 PM
  3. 4.5 Upgrade failure
    By brained in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-2007, 03:30 PM
  4. huge log size
    By rmvg in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2007, 10:39 AM
  5. Zimbra server crashed
    By goetzi in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-25-2006, 01:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •