Results 1 to 6 of 6

Thread: Upgrade from 4.0.5_GA_MACOS Network Edition to 4.5_GA OSS

  1. #1
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minneapolis MN
    Posts
    777
    Rep Power
    9

    Default Upgrade from 4.0.5_GA_MACOS Network Edition to 4.5_GA OSS

    The upgrade went well, no errors. I can login to the administrator and the client web interface. Although, when I log into the administrator interface it complains that a valid license is not installed. Prior to upgrading, I had about 20 days left on my Network Evaluation. Perhaps upgrading from one version to another AND going from Network to OSS in the same upgrade was not a wise idea?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Just to clarify, you upgraded from Network Edition to Network Edition, right?

  3. #3
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minneapolis MN
    Posts
    777
    Rep Power
    9

    Default

    I was at 4.0.5 Network and upgraded to 4.5 OSS

    I'm guessing that was probably the wrong way to do it.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Do you still have the licensing stuff installed in /opt/zimbra/lib/ext?

    We may have a bug in this for the mac; please file one in bugzilla against install and upgrade. (Specifically the Network->OSS case)

    Thanks,
    john

  5. #5
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minneapolis MN
    Posts
    777
    Rep Power
    9

    Default

    All that's under there is clamscanner:

    infinity:/ zimbra$ cd /opt/zimbra/lib/ext
    infinity:~/lib/ext zimbra$ ls -lR
    total 0
    drwxr-xr-x 3 root wheel 102 Jan 15 23:28 clamscanner

    ./clamscanner:
    total 16
    -rw-r--r-- 1 root wheel 5722 Jan 15 23:28 clamscanner.jar
    infinity:~/lib/ext zimbra$

  6. #6
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Okay, then I would file a bug to get a dev look at this issue.

    Thanks for pointing this out!
    john

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 07-18-2007, 03:51 PM
  2. Upgrade OSS to Network Edition: no NE features
    By iain in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 07-10-2007, 11:24 AM
  3. Replies: 6
    Last Post: 02-26-2007, 02:53 AM
  4. Replies: 7
    Last Post: 04-21-2006, 09:59 AM
  5. Questions about upgrade / network edition
    By goetzi in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 02-27-2006, 07:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •