Results 1 to 3 of 3

Thread: Domain issue

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    10
    Rep Power
    10

    Default Domain issue

    I have Zimbra up and running on RHEL 4 AS. The mailserver is behind a firewall hence I have configured bind to do spilt DNS and install was smooth execept one thing!

    When I log is as admin my domain appears as mail.domain.com rather than domain.com.

    My /etc/hosts reads as follows:

    # Do not remove the following line, or various programs
    # that require network functionality will fail.
    127.0.0.1 localhost.localdomain localhost
    192.168.10.10 mail.MYDOMAIN.com mail

    At no point did the installation ask me about my domain. I am stuck because I wanted to migrate my users to this superb collaboration server.

    I CAN NOT delete the domain to create the correct domain in admin because the domain contains what I see as relevant system users for admin, virus and spam.

    I have looked but could not find any thread on this!!!

    SOMEBODY HELP!

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    15

    Default

    Hello, welcome to the forum.

    If no user is migrated, uninstall Zimbra (./install.sh -u) and install it again.
    And be very carefull to the prompts during the installation procedure, you'll be asked for the "domain"...

  3. #3
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    10
    Rep Power
    10

    Default Domain issue

    Quote Originally Posted by Klug View Post
    Hello, welcome to the forum.

    If no user is migrated, uninstall Zimbra (./install.sh -u) and install it again.
    And be very carefull to the prompts during the installation procedure, you'll be asked for the "domain"...
    Thanks Klug! I looked carefully and saw the settings. My problem is solved. Kind regards.

Similar Threads

  1. Migration issue with split domain & multi-servers
    By adminsmc in forum Migration
    Replies: 3
    Last Post: 12-17-2006, 08:14 AM
  2. domain coexistence
    By marcmac in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 06-30-2006, 01:19 PM
  3. Adding Domain
    By tbullock in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 10-20-2005, 11:18 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •