Results 1 to 9 of 9

Thread: mailbox quits shortly after startup

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    10
    Rep Power
    10

    Default mailbox quits shortly after startup

    after installing and starting up zimbra i wait a couple seconds and run 'zmcontrol status' and mailbox says stopped. has anyone else ran into this? i have checked to make sure there arent any other processes with conflicting ports. any ideas?

    additionally, the port 7071 is not being used by anything (netstat) thus nothing comes up in the browser when trying to setup users and etc. is the documentation wrong? if so whats the real port?

    system info:
    RHEL4
    zcs-3.0.0_M2_740.RHEL4.tgz
    Last edited by joew; 11-15-2005 at 06:37 PM.

Similar Threads

  1. Replies: 210
    Last Post: 01-17-2012, 01:19 AM
  2. Restore mail to another user's mailbox
    By zaf in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 02-08-2008, 08:26 AM
  3. Upgrade: 4.5.5 -> 4.5.6 failed, LDAP/slapd issues
    By Daimyo in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 08-04-2007, 10:23 PM
  4. Zimbra Install Problem - getDirectContext
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 07-19-2007, 11:12 AM
  5. MTA and Mailbox die periodically...
    By andreturpin in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 06-21-2006, 07:31 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •