Results 1 to 3 of 3

Thread: Firewall issues

  1. #1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    8

    Default Firewall issues

    Hi, I've searched and searched. I have started testing Zimbra, I like so far. I have a fresh install of SLES 10 and Zimbra. All working well. No problem with access for admin or users via web or mozilla etc. Anyone can send/rec email, calenders. The problem I have is when I reactivate the firewall. I have opened all the ports stated in the wiki, 25,80,110,143,389,443,993,995,7025,7071,7306,7307, 7780,10024,10025. I even opened TCP and UDP ports. I have the firewall set to manual. After a reboot all is fine, I switch it on and everyone is locked out. Apologies if a bit of a noob Q. Only just getting used to Linux and email in general. I'm using SUSE cos its the one I prefer, but can change if really necessary.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Welcome to the forums.

    Is this a Network Edition or OSS install? The recommendation is not to enable a firewall or SElinux (Apparmor on SuSE?) on the Zimbra server as it can cause problems. There are several threads on the forums about firewalls that may help but my recommendation would be to leave it off.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    8

    Default

    Thanks for reply. Its an OSS installation. OK I disabled the apparmour and its working now. Thanks. I thought would be something simple.
    The problem I do have which wasnt a main one is the logger. When logged in as admin it says 'data are not yet available'. If I run the 'zmcontrol status' command it says all is running except spell

Similar Threads

  1. Couple of Issues with Web Client
    By soxfan in forum Users
    Replies: 9
    Last Post: 09-13-2008, 01:58 PM
  2. Exchange 2003 Migration Issues
    By JordanPWilliams in forum Migration
    Replies: 10
    Last Post: 07-27-2007, 10:51 AM
  3. LDAP auth working only when firewall stopped
    By brousky in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 09-19-2006, 06:32 AM
  4. Zimbra 3.2 issues
    By kowell in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 07-05-2006, 06:51 PM
  5. Server behind firewall
    By VmarkV in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 11-05-2005, 08:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •