Results 1 to 6 of 6

Thread: Best Procedure for new install M2 on FC3

  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    19
    Rep Power
    9

    Default Best Procedure for new install M2 on FC3

    Hi,
    can someone with a successful fresh M2 install on fresh FC3 list the steps they took to get FC3 ready for M2 and anything they did to message M2?

    ..

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA, Canada and India
    Posts
    777
    Rep Power
    10

    Default

    Hi..Zimbra has a nice small doc
    http://www.zimbra.com/pdf/Zimbra%20Quick%20Start.pdf

    iam tying to write 2 docs
    1) FC3 for New users
    2) Zimbra for New Users

    kind of very simple detailed doc as a STEP by STEP per CLICK starting point..will update this fourm once done..some time soon

    Raj S Vrach

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by raj
    Hi..Zimbra has a nice small doc
    http://www.zimbra.com/pdf/Zimbra%20Quick%20Start.pdf

    iam tying to write 2 docs
    1) FC3 for New users
    2) Zimbra for New Users

    kind of very simple detailed doc as a STEP by STEP per CLICK starting point..will update this fourm once done..some time soon

    Raj S Vrach

    this would be AMAZING!

  4. #4
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    19
    Rep Power
    9

    Default

    I got M1 to install just fine on FC3, but I cannot get M2 to work no matter what I do.
    I have a fully up-to-date FC3 after running yum install, install curl, fetchmail, etc, the install goes just fine until the end when I receive errors that ther eis no such domain name..

    I have a fully resolveable domain name that worked under M1..

    I have tried everything that I know of including seveal clean FC3/M2 installs..

    I follow the Zimbra quick install to a T..

    anyone having similar issues?

  5. #5
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default New install?

    Is this a new install or an upgrade?

    Can you post your install log?

  6. #6
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    19
    Rep Power
    9

    Default

    I did a complete new install of both FC3 and M2.
    yum update
    fetchmail installed, curl, etc..

    My hostname is resolvable..

    my /ects/hosts file looks like:

    127.0.0.1 localhost.localdomain localhost
    66.58.42.xx zmail.xx.com zmail

    all correct from what I read in the forums..

    I can SSH into my box using the hostname.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by chamo; 11-18-2005 at 12:50 PM.

Similar Threads

  1. FC3 and Zen install failure with NPTL
    By Daniel-Daniel in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 11-22-2005, 11:15 AM
  2. FC3 Install Hanging on core RPM
    By hawlej2 in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 10-21-2005, 08:32 AM
  3. Install Error on FC3
    By eici in forum Installation
    Replies: 21
    Last Post: 10-19-2005, 12:53 AM
  4. FC3 Install and no zimbra ?
    By aws in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 10-09-2005, 04:19 PM
  5. Install on FC3 (or 4)
    By scottpledger in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 10-07-2005, 11:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •