Results 1 to 9 of 9

Thread: curl..../util/utilfunc.sh: line 262:

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default curl..../util/utilfunc.sh: line 262:

    Hi again,
    I was successful in getting ZCS M1 re-installed, and operational

    However, now when I try to upgrade, I get the following errors:
    -------------------------
    Checking for prerequisites...
    NPTL...FOUND
    libidn...FOUND libidn-0.5.6-1
    curl..../util/utilfunc.sh: line 262: [: too many arguments MISSING
    fetchmail...FOUND fetchmail-6.2.5-7.fc3.1
    gmp...FOUND gmp-4.1.4-3
    /usr/lib/libstdc++.so.5...FOUND

    ###ERROR###

    One or more prerequisite packages are missing.
    Please install them before running this installer.

    Installation cancelled.
    ---------------------------
    I removed Curl and re-installed it with no success...
    I Also followed the grep instructions I found here; however, I cannot find a solution.

    Any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    I can install M1, but not M2

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default For future searches

    If you get this error, it is likely because a YUM update failed. After several greps, I found the trouble:

    When you run the install script, the script querys for some info on your system. If you accidentlly have more than one version of the same program installed, when the program querys for it, it will return 2 variables, instead of the typical 1.

    To solve this, run:
    rpm -q -a | grep (name of suspected program) *it may say it in the output of the script, but this is not always so*

    If it returns more than one program, run
    yum remove (name of the program)

    This will remove both, then run,
    yum install (name of the program)

    This will install only one package of the latest program, thus fixing the variable issue.

    iBid:http://www.zimbra.com/forums/showthr...light=line+262

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    96
    Rep Power
    10

    Default

    So are you telling me you've got M2 working?

  5. #5
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    yes
    Remember, it's beta, so it's gonna be buggy.

    What's happening on your system now?

  6. #6
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    96
    Rep Power
    10

    Default

    Still updating, downloading the dependencies. Done soon hopefully.

  7. #7
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Yeah it takes forever.

    After thinking about it some more, I have some more stuff you can try so that you can figure out where the problem acutally lies.

  8. #8
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default known bug - line 262

    We've seen this before - I thought I fixed it, but apparently not (stupid quoting issue in the script). I'll check it out on Monday.

  9. #9
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Honolulu, Hawaii
    Posts
    1
    Rep Power
    10

    Default Mahalos!

    Aloha People! Thanks for your posts here. I was able to solve my problem very quickly!

Similar Threads

  1. Antivirus is blocking emails in deffered queue
    By sergiumartin in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 07-14-2007, 04:04 PM
  2. Spam training problem...
    By TaskMaster in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 05-08-2007, 10:49 AM
  3. Replies: 18
    Last Post: 03-20-2006, 02:22 PM
  4. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM
  5. Installation problem: Out of memory?
    By gjnieuwenhuis in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 10-03-2005, 10:59 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •