Results 1 to 6 of 6

Thread: Prob upgrading from 4.5.3 to 4.5.4

  1. #1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    7
    Rep Power
    9

    Default Prob upgrading from 4.5.3 to 4.5.4

    Hi

    I got a problem after upgrading :
    tomcat doesn't start, and give me this error :

    "ERROR: problem reading config from ldap. Make sure ldap is running."

    after some investigation I found that removing configInitNotebooks() from zmsetup.pl (line 3008), before the restart of tomcat solved my prob.

    Main functions seems to works well, but it seems that some zimlets are not working (like zimlet_url), also I don't have any stat on the managment console, I dont know if it's linked

    What is the behavior of configInitNotebooks, and why zimlets are not working ?

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    What OS are you using?

  3. #3
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    7
    Rep Power
    9

    Default

    debian 3.1
    and I made an error, some zimlets are working, like the google one.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    7
    Rep Power
    9

    Default

    All zimlets works after logout/login
    My prob with stats seems to come from syslog... that I doesn't use, (I use syslog-ng), I will try to update the config file to see if it works

    I still don't know why the upgrade haven't worked "directly", and the behavior of configInitNotebooks(). But actually all seems to work.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    7
    Rep Power
    9

    Default

    But the bug is still here :
    if I try to restart tomcat, I got the same message...
    So it works if I modify zmsetup.pl, during instalation, if I try to restart the server later, tomcat fails... stange

    Not a problem for me as my server never reboots, but it can be annoying

  6. #6
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Yeah, I don't know why that's happening.

    Take a look in /opt/zimbra/log/mailbox.log for any telling errors, but other than that, I can't figure out how to troubleshoot this.

    Personally, I'm not a big fan of debian.
    If you wait 7 years, maybe they'll fix the redo log perms problem.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Messages after upgrade of 4.5.3 for 4.5.4.
    By aabreu2005 in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 09-10-2007, 02:42 PM
  2. Upgrading from 4.5.3 to 4.5.5
    By mmj1000 in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 06-04-2007, 10:44 PM
  3. Upgrading from 4.5.4 to 4.5.5
    By Krishopper in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 05-17-2007, 10:30 PM
  4. Upgrading from 3.1.0 to 4.5.4
    By dquattle in forum Migration
    Replies: 3
    Last Post: 03-31-2007, 10:34 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 03-31-2007, 12:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •